zaterdag 26 maart 2011

Gazette patroontje


Op het blog van Gazette vond ik dit patroontje, trouwens ze geeft heel veel mooie patroontjes op haar blogje , zomaar deelt ze patroontjes , ik vind het fantastisch...
En omdat op reis het toch vaak wat moeilijk is om je quiltwerkjes mee te nemen, is een borduurwerkje zalig om te doen en neemt niet veel plaats in .
Dus hieraan ben ik begonnen afgelopen week. Maar er was maar één maar..... ik kon het eigenlijk niet meer zien, dus de eerste avond zat ik al te snakken naar een loupe of zoiets... de tweede avond ging het al beter en de vierde ging het goed...Dus is het bij mij een kwestie van oefenen.
En Gazette , dank je wel hoor voor je prachtige patroontjes, als hij af is stuur ik een foto.

5 opmerkingen:

 1. Thank you Esse-Riekje, for all your nice words about my blog and my patterns, I hope you will enjoy to stitch this sampler, and I will be happy and proud to see the final picture.. Your blog is just wonderful, I wish I could sew and quilt like you...I am now in your followers list..

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Mooi is het! Toch fijn dat het na de eerste avond beter ging!
  groetjes
  Jane

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Het is een schattig patroontje. Als je zoveel moeite moet doen om het goed te zien lijkt het me niet echt goed voor je ogen. Een inverstering in een loupelamp lijkt me erg verstandig. Wees zuinig op je ogen is mijn welgemeend advies.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. The aims of acne treatment are to prevent new spots forming, to improve on acne treatment already present, and to prevent scarrings.

  cheap clomid

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Moooooiiiiii...... je Clairwerkje. Het toeval wil dat ik ook net m'n Gazettejes af heb. Het delen van patroontjes vind ik ook een verademing in deze commerciële wereld. Fijn dat we zo mogen genieten toch?
  Groetjes van borduursteekje tot borduursteekje,
  Anje.

  BeantwoordenVerwijderen