zaterdag 1 juni 2013

Nieuwe naaimachine
Op het eind van onze dag in Veldhoven ontdekte DH de stand van Janome en vond het erg interessant al die nieuwe machines, en jawel...praten , demonstratie en ik was er al gauw uit. Maar ik wilde er nog even over nadenken. Na een paar weken hebben we gebeld en ze zouden de machine die ik mooi vond in huis halen en dan kregen we er eerst een uitgebreide demonstratie op.
Dus wij naar Kerkrade, ik kan niet anders zeggen dat de ontvangst en de demonstratie en de service fantastisch waren....we zijn erg tevreden over Naaimachine Totaal in Kerkrade en ik zeker over deze naaimachine.
Voor mij geen moeilijke borduurmachine maar een die gewoon goed werkt en ik moet zeggen, na een week oefenen, dat de Janome Memory Craft 8900QCP uitstekend bevalt, echt een hele goede keuze en de uitleg was zo goed dat ik nu al meer over deze machine weet dan over mijn vorige Janome 4900.
Er is zo veel aan verbeterd, dat hij gewoon veel betere steken maakt en natuurlijk zijn er ook wat nieuwe snufjes bij gekomen.
Inmiddels heb ik er al wat projectjes mee gemaakt en met veel plezier....zie hier boven....
Zelfs op internet kon ik alleen maar goede berichten van deze machine vinden.

Nu met een tevreden gevoel op naar de volgende projecten......

4 opmerkingen:

 1. geweldig,woon je ook in Limburg?groetjes irena

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Nee , we wonen in Vlissingen en hadden voor de tentoonstelling in Veldhoven al een paar dagen een hoteletje geboekt in Weert, dus dat kwam heel goed uit om naar Kerkrade te gaan...lieve groet Esse

   Verwijderen
 2. Heb je er ook al mee gequilt? Met de vrije hand? Denk er ook over na om eentje te kopen.
  Fijne zondag nog!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Wat een mooie machine. het ziet er goed uit wat je er mee hebt gedaan! Veel plezier ermee!

  BeantwoordenVerwijderen