dinsdag 25 januari 2011Maar in plaats van de buitenkant van het mapje in elkaar te zetten ben ik begonnen met het piepkleine speldenkussentje en het zakje met klepje voor in het mapje.
Om te laten zien hoe groot of liever gezegd hoe klein alles is , het speldenkussentje meet 5.5 bij 7 cm. Het mapje is 15 x 12 x 5.
Het speldenkussentje zit vast in het mapje met klittenband.
Een heel gepriegel, maar ontzettend leuk werken en het zijn weer nieuwe technieken.Ja ik ben begonnen met het naaibenodigdheden mapje, de stofjes uitgezochten en de modelletjes uitgeknipt.

Tijdens het uitzoeken heb ik ook de stof voor de grote tas uitgezocht, maar dat later

zaterdag 22 januari 2011

Het volgende project lonkt ook al weer , een tas voor mijn borduur of quiltspulletjes om mee te nemen, maar ook staat er een schattig klein mapje in het Japanse boek om je naaibenodigdheden in te doen als je weg gaat , dus dat is nog even kiezen welke ik het eerste doe.Want dat ik ze alle twee doe is zeker.
Ze zij ook zo schattig.

Zo dat zijn de laatste blokken van Leannes House, nu nog borduren en dan kan ik de hele top in elkaar zetten .

dinsdag 18 januari 2011
Zo , het tasje is af, hij is groot geworden . Een stuk groter dan ik had verwacht.
Ik weet nog niet wat ik er van vind, maar....het was erg leuk om te doen.

donderdag 13 januari 2011


Inmiddels heb ik weer een nieuw boek van Reiko Kato, althans ik hoop dat zij het is , dat japans vind ik nog best lastig om te lezen :).Maar aan de foto in het boek te zien moet zij, Reiko Kato, wel de auteur zijn.

Mooie gotere quilts staan erin , ook kleinere en weer veel tasjes in alle maten , designs en kleuren.Mijn keus heb ik al gemaakt , die staan op de twee laatste foto's.Zo weer een stapje verder met het Japanse tasje..
Nu horen er in de zij- en onderkant ( ev. ook de bovenkant ) versteviging ,volgens mij een dunne harde kunststof, maar ik heb geen idee wat ik er voor kan gebruiken.
Heeft iemand van jullie een idee...?
Dan hoor ik het graag.
De bovenste foto is het dekseltje. De onderste de zijkant van het tasje.
De zijkant ga ik nog even quilten en dan kan het tasje in elkaar gezet worden.

maandag 10 januari 2011

Your rainbow is strongly shaded white.

 
 
 
 
 
 
 

What is says about you: You are a contemplative person. You appreciate quiet moments. People depend on you to make them feel secure.

Find the colors of your rainbow at spacefem.com.

zondag 2 januari 2011